Έμπνευση μας…
οι απαιτήσεις σας!!!

Λίγα λόγια για μας

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Ξεκινήσαμε το 2013 για να δημιουργήσουμε ένα χώρο ομορφιάς στο Γαλάτσι, που θα είχε να προσφέρει κάτι διαφορετικό. Θέλαμε οι πελάτες μας να μας επιλέγουν όχι σαν εναλλακτική αλλά σαν μοναδική λύση στον τομέα που μας αφορά.

Στο κατάστημά μας παρέχουμε τον καλύτερο συνδυασμό προϊόντων και υπηρεσιών, με βασικό μας μέλημα την υγεία και την ασφάλεια των πελατών μας. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε για το μανικιουρ, το πεντικιουπ αλλα και τις υπόλοιπες υπηρεσίες μας ανήκουν στις καλύτερες μάρκες της αγοράς , τα εργαλεία απολυμαίνονται σε ειδικό υγρό ιατρικών εργαλείων και αποστειρώνονται σε ειδικό κλίβανο.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΛΑΤΗ

Προσπαθούμε να είμαστε πάντα τυπικοί σε ότι αφορά τα ραντεβού μας σεβόμενοι τον πολύτιμο χρόνο των πελατών μας και διατηρούμε πάντα σε απόλυτη ισορροπία τη σχέση υπηρεσίας-τιμής, αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες. Αυτό όμως που μας κάνει διαφορετικούς είναι η επαφή μας με τον κάθε πελάτη ξεχωριστά. Για μας ο καθένας από εσάς είναι μια διαφορετική περίπτωση την οποία και αντιμετωπίζουμε με ξεχωριστό τρόπο.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ

Βασικός σκοπός μας θα είναι πάντα…

Το χαμόγελο
του πελάτη

την ώρα που φεύγει από το κατάστημα, πλήρως ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Δεν προσπαθούμε μόνο να φτιάξουμε όμορφα νύχια. Φτιάχνουμε όμορφα χαμόγελα, σε ανθρώπους με όμορφα νύχια.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΡΑ